Javni poziv izlagačima za prijavu sudjelovanja na manifestaciji "6. Međunarodni festival pršuta – Drniš 2019."

Turistička zajednica Grada Drniša dana 15. srpnja 2019. god. objavljuje Javni poziv izlagačima za prijavu sudjelovanja na manifestaciji "6. Međunarodni festival pršuta – Drniš 2019.".

Turistička zajednica Grada Drniša zajedno sa Gradom Drnišom i Udrugom proizvođača drniškog pršuta organizira 6. Međunarodni festival pršuta – Drniš 2019.

Festival će se održati 23. i 24. kolovoza 2019. godine na gradskom trgu Poljana.

Svrha festivala je poticanje proizvodnje te promocija autohtonih i tradicionalnih proizvoda, rukotvorina koje se temelje na tradiciji i izvornosti, ostalog kulturnog i tradicionalnog sadržaja, te razvoj i promocija ukupne turističke ponude grada Drniša s naglaskom na gastronomiju.

Manifestacija je izložbeno-prodajnog karaktera, a pravo sudjelovanja i promoviranja i/ili prodaje imaju sve fizičke i pravne osobe sa odgovarajućom registracijom djelatnosti (tvrtke, obrti, zadruge, udruge, OPG, domaća radinost) i ponudom koja doprinosi ispunjenju svrhe festivala.

Pozivaju se sve zainteresirane fizičke i pravne osobe koje žele biti izlagači na 6. Međunarodnom festivalu pršuta i koje ispunjavaju uvjete sudjelovanja da putem prijavnice u prilogu ovog Javnog poziva prijave svoje sudjelovanje.

Popunjenu prijavnicu potrebno je dostaviti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 10. kolovoza 2019. god. ili do popunjavanja broja izložbenih mjesta.

Posebna napomena samo za proizvođače pršuta: manifestacija je natjecateljska, a ocjenjivanje pršuta će provesti Hrvatski veterinarski institut. Prijave za ocjenjivanje biti će otvorene naknadno, o čemu će proizvođači pršuta biti dodatno obaviješteni.

PRILOŽENI DOKUMENTI:
Br. Opis datoteke Tip Veličina Preuzimanje
1. PRIJAVNICA (WORD) 113 KB
2. PRIJAVNICA (PDF) 800 KB

Želite znati više?

Grad Drniš

Udruga proizvođača drniškog pršuta

Međunarodni festival pršuta

Šibensko-kninska županija

Turistička zajednica Grada Drniša

Hrvatska gospodarska komora